Boek Stedentrip

Populaire stedentrip bestemmingen

Onderstaand kan u een overzicht vinden van de meest populaire stedentrips. Per stad hebben wij op basis van drie punten beschreven, waarom u hier een stedentrip heen zou moeten maken. De verschillende bestemmingen zijn omschreven op basis van:

items-stedentrips

 

 

New-York

New York City, oftewel The Big Apple, is een fascinerende metropool waar je je niet snel zult vervelen. Een uitstekende stad voor een citytrip of als een tussenstop als je langer onderweg bent. Wie kent Wall Street, het Statue of Liberty, Central Park of het Guggenheim Museum niet? Stuk voor stuk wereldwijd bekend en zeker de moeite waard om te bezoeken.

knop meer info

 

 

rome

ITRome

Rome is een stad met historie. De Italiaanse stad heeft een geschiedenis achter de rug waar je ‘u’ tegen zegt. Elke bezienswaardigheid, elk plein en elk museum heeft zijn eigen historische verhaal en dat is precies wat Rome zo aantrekkelijk maakt voor toeristen. Rome, het ‘thuis’ van de paus, staat garant voor een uiterst interessante stedentrip.

knop meer info

 

 

milaan

ITMilaan

Zin in het bezoeken van een stad die allure uitstraalt? Milaan is de place-to-be voor een onvergetelijke stedentrip. De modestad is bij uitstek dé stad om te genieten van culturele bezienswaardigheden zoals kerken, theaters en musea. Het meest bijzondere aan Milaan is en blijft echter het winkelen. Met de Via Monte Napoleone en Buenos Aires heeft de Italiaanse stad twee parels aan winkelstraten in huis.

knop meer info

 

 

paris

FRParijs

Parijs is een stad waar je op verliefd wordt. De Franse stad is een stad die allure uitstraalt, altijd en overal. De aanwezigheid van de Eiffeltoren, het Louvre Museum, de Notre Dame en vele andere ware trekpleisters onderstrepen dit als geen ander. Van een stedentrip naar Parijs kan dan ook moeiteloos worden gezegd dat hij al vooraf garant staat voor een onvergetelijk bezoek..

knop meer info

 

 

madrid

ESMadrid

Madrid is de stad van de pleinen gevuld met toeristen. Kletsende levensgenieters kiezen niet voor niets voor de hoofdstad van Spanje; het cultureel aanbod van Madrid is één waar menig andere stad jaloers op is. De interessante musea, dansclubs open tot in de vroege uurtjes en typische restaurants wisselen elkaar steeds weer af.

knop meer info

 

 

brussel

beBrussel

Wie het over Brussel heeft, noemt Manneken Pis. Maar het aanbod van de Belgische hoofdstad is vele malen breder dan Manneken Pis alleen. Neem de overheerlijke wafels, de meest hippe clubs en allerlei interessante musea. Brussel, winkel- en uitgaansstad pur sang, is beslist de moeite waard om te ontdekken. Al zou het alleen al zijn om de bekende vijfhoek met de Grote Markt als bruisend centrum.

knop meer info

 

 

london

GBLonden

Over Londen kan met recht worden gezegd dat het een toeristische trekpleister van formaat is. De wereldstad en tevens hoofdstad van Engeland is voorzien van musea, theaters en andere culturele bezienswaardigheden, waaronder de Big Ben en de Tower Bridge. De Engelse miljoenenstad – uitstekend geschikt als stedentrip – ziet cultuur dan ook als kostbaar bezit.

knop meer info

 

 

berlijn

DEBerlijn

Berlijn is een verhaal apart. De hoofdstad van Duitsland heeft een bedenkelijke geschiedenis achter de rug die van Berlijn een historische stad maakt. Wel met alle positieve gevolgen van dien, want geen stedentrip is zo historisch als een stedentrip naar Berlijn. De bezienswaardigheden, winkelmogelijkheden en uitgaansgelegenheden in Berlijn liegen er namelijk niet om.

knop meer info

 

 

barcelona

ESBarcelona

Barcelona is authentiek. En hoe. De Catalaanse wereldstad heeft een onderscheidend karakter en trekt jaarlijks dan ook veel toeristen. Barcelona is een complete stad met indrukwekkende bezienswaardigheden, uitgebreide en goedkope mogelijkheden om te shoppen en gezellige bars en andere uitgaansgelegenheden.

knop meer info